Üdvözöllek az oldalamon!

A kulcs a
szeretet frekvencia

2011. március 26., szombat

A vonzás törvénye, Lorian Angel tollából

Kérj horoszkóp elemzést.:)
Ezt meg kell, hogy osszam veletek!

Mi emberek elboldogulunk több-kevesebb sikerrel a világban. Viszont tény, hogy Amerika és nyugat Európa vezető egyetemei és kutatóintézetei foglalkoznak a kérdéssel évtizedek óta, mert felismerték, hogy mindaz,
amit elértünk vagy a jövőben elérünk, az agyunkban végbemenő folyamatok eredménye. Tehát keresik a választ mik azok a törvényszerűségek, melyeket figyelembe véve valóra válthatjuk vágyainkat, illetve mik ezek megvalósulásának ellenségei. Mindaz, amit elértünk vagy a jövőben elérünk, az agyunkban végbemenő folyamatok eredménye. A vonzás törvény kétség kívül az egyik legfontosabb ezek közül, de nem az egyetlen. Mivel vágyakról és álmokról van szó, szerintem találóbb lenne megvalósulás vagy (be)teljesülés törvényről beszélni.
De hogy van ez és miért van így? Mi történik, ha lehántjuk róla a misztikus héjat? Sokak épp emiatt, a misztika miatt nem tudják elfogadni ezeket a tanokat A sok hókuszpókusz miatt tartják meséknek és babonáknak őket. Mi történik és mi, hogyan vezérli az életünkben beteljesedő dolgokat? Történt már meg veletek hogy valamit nagyon-nagyon akartatok, mégsem sikerült elérnetek, aztán amikor hosszabb idő vagy évek után visszagondoltatok rá, már azt gondoltátok, milyen jó, hogy nem úgy történt?
Minden, amit valaha láttál, hallottál, éreztél (magadban is), tapasztaltál az életedben és azok is, amiket tudatosan nem, hiszen minden, amit születésünk óta valaha is megtapasztaltunk tudatosan vagy anélkül, egy színes, szagos, hangos, három dimenziós, nyolcszázezer-millió-billió-csillió megapixel felbontású "fényképen" tárolódik a tudatalattiban, melynek központja a jobb agyfélteke, de valójában megtalálható minden egyes sejtünkben. Emiatt olyan összefüggések is befolyásolják sorsunkat, amelyeknek nem vagyunk tudatában, de a fényképen, az "élet tervünkön" vagy "szabásmintán" szerepelnek. Így ahhoz, hogy a külső erőkkel, az Univerzum erőivel a számunkra kívánatos módon tudjunk kommunikálni, először át kell rajzolnunk a bennünk lévő "szabásmintát" különben a "letapogató rendszer" folyamatosan félre siklik. Nagyon fontosnak érzem, hogy leírjam, nem tudjuk kidobni a szabásmintánk hibás részeit, de felül tudjuk írni, illetve át tudjuk javítani. Szóval, ha valami nagyon nem jön össze, bármennyire is akarjuk, majd később másvalami pedig igen, amellyel kapcsolatban aztán boldogságot is érzünk akkor tudhatjuk, hogy az a valami összhangban volt a bennünk lévő tervrajz részleteivel. Agyunk egyfajta csatolóként működik ezen erők felé. Balogh Béla szerint a gondolati energia az aurában jön létre. Tény, hogy az agyi elektromos tevékenységen kívül nem sikerült még sem mérni, sem gátolni a gondolat hullámok terjedését, az ilyen irányú amerikai és orosz kísérletekben, ólom falú kamrákból küldve, 1700 km-es távolságban is volt vétel, tehát valószínű magyarázatnak fogadható el, hogy a gondolat hullámok vagy részecskék nem ebben a szférában, hanem egy magasabban lévőben működnek, s így semmilyen földi anyag vagy műszer sincs hatással rájuk. Agyunk tulajdonképpen egy relé, amely (a fénykép hasonlatnál maradva) a szkennelt képet aura formátumúvá alakítja, amely aztán azt kisugározza, s amely azután létrehozza az univerzum erői között azokat a kölcsönhatásokat, amelyek az életünkbe, a realitásunkba hozzák a tudatosan és tudat alatt vágyott dolgok, történések eredményét.
Hiszem, hogy az univerzum erői ugyanabban a szférában vannak, ahol az aura is található. Mivel a teljes világunk azt a képet mutatja, hogy kicsiben minden ugyanúgy működik, mint nagyban, ahogy a szólás tartja "cseppben a tenger" ezért hiszem, hogy a felsőbb szférák is hasonló rendszer szerint működnek, mint az általunk érzékelhető fizikai világ. Más szóval, a fizikai környezetünk törvényszerűségeit felhasználva segítő erőket vonhatunk be önmegvalósításunk szolgálatába.
Az aura és az agyunk kapcsolata csodálatos. Tulajdonképpen ez az összekötő "szerv" az anyagi és az éteri világ között.
Az agyunk egy hihetetlenül bonyolult, ráadásul dinamikusan változó szervünk, amely attól függően, hogy mire van szükség, fejlődik, illetve aktiválódik a megfelelő területe. De az agyunk nem csak egy szőlőcukorral és oxigénnel üzemelő, elektromosan szikrázó, nagy fehérje labdacs csupán. Ennél sokkal több.
Tulajdonképpen az agyunk a csatoló. Az agyunk az auránkon keresztül kommunikál az éteri világgal.
(Tudom, kezdek misztikusan fogalmazni és pont nem ez a célom, éppen ellenkezőleg: le akarom hozni emberi nyelvre ezeknek az összefüggéseket, hogy mindenki számára érthető, kézzelfogható és használható kulcsokat adjak a kezekbe.)
A "gondolat hullám" anyagát nem földi "részecskék" alkotják, mivel bármilyen sűrűségű "szitán" át tudnak haladni, márpedig azt is protonok-neutronok-elektronok-kvarkok és szub-kvarkok építik fel, tehát ha ugyanekkora "részecske" lenne, akkor beléjük ütközne, de erről szó sincs.
Valójában a gondolat nem ezen a síkon (vagy dimenzióban) van, hanem az éteri síkon. Mivel az anyaga, a szubsztanciája sokkal ritkább, mint bármilyen földi anyagé, ezért azt földi anyag nem is hozhatja létre.
Az agyunk tehát az idegsejtek hálózatában kódolva eltárolt emlékeink, meggyőződéseink, tapasztalataink, érzeteink és vágyaink által elektromos jelként (ami EEG-vel mérhető) generált információ csomagot az aurába továbbítva hozza létre magát a gondolat hullámot. Azután ez az éteri térben (hiszen az aura az ott van) közlekedik mindenhová, ráadásul egy időben van jelen mindenhol, mivel az éteri tér egy olyan valami, ami mindenhol ugyanaz és amiben minden történés egyszerre van jelen mindenhol és az csak adott egyén gondolat és érzelemvilágától függ, hogy saját maga számára ebből a végtelen lehetőségek tárházából mit vonz be az életébe.
Azért beszélünk (talán a "többiek" nem sértődnek meg a többesszám miatt) mindig a vonzásról és a vonzás törvényről, mert ez a világegyetem legerősebb törvénye. Gondoljatok csak bele, hogy egy őrült gyorsan pörgő, spirál galaxis egyik karjának szélén ülünk. A centrifugális erő miatt már rég szét kellett volna repülnünk a szerjózsa minden irányába, de nem, a vonzás összetartja az egész galaxist. Ez a legerősebb erő vagy törvény. A többi erő (vagy törvény) is befolyással van ránk, de egyik sem annyira, mint a vonzás és ha valaki a "szolgálatába tudja állítani" azaz megismeri a törvényszerűségeit, az mindent el tud érni általa, mert "Ő" a főnök.
És ugye, akinek befolyásos barátja van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érezd jól magad!