Üdvözöllek az oldalamon!

A kulcs a
szeretet frekvencia

2011. február 9., szerda

Egy kis motiváció... nagy fiam sikerei...



A nagy fiamtól tanultam, hogy fanatizmus kell. Megszállottság. Aki megszállott az nem fél.


Ő, amikor 16 volt, azt mondta profi görkorcsolyás lesz, abból fog megélni. Mindenki lehurrogta. Itt Magyarországon? Kizárt. Azt mondta, nem érdekli senki véleménye,ő majd megmutatja,hogy lehetséges, itt Magyarországon.
És megcsinálta. Elmesélte nekem, hogy mit csinált. Folyamatosan azon járt az esze, hogy lehet még jobb. Úgy feküdt, és úgy kelt, hogy látta a trükköket, amint megcsinálja. Nappal gyakorolt, aztán felfigyeltek rá, hogy milyen jó. Közben itt Magyarországon alakult egy ROCES team nevű görisekből álló csapat 5 gyerekből. Az egész országból 5 gyerek. Valaki kiesett, és a fiam választották be.

Lett 3 szponzora, és pénzt kereset a görizéssel,sok pénz. Saját filmjük is van. Aztán a cirkusz lett az álma, és azt is megcsinálta. 3 hónapig a Fővárosi nagycirkuszban lépett fel. Külföldre ment, turnézott a Krone cirkusszal Németországban, aztán Angliában, Abu Dhabiban a Ferrari world-nél 34 évesen,ez aztán tényleg hatalmas siker...egy egész évig.

E mellett nagyon szerény volt, mert nem azért csinálta,hogy elismerjék,hanem jól akarta magát érezni.

Mesélte, hogy a bemutatókon jöttek autógrammot kérni,és sose értette,hogy mire ez a felhajtás, Végül is ez a hobbija. Egyszer a westendben az egyik boltban megláttam egy egész falat beborító posztert a fiamról, alig akartam hinni a szememnek, mert nem is tudtam róla. Mondtam neki láttam a poszteredet, miért nem mondtad? Erre a válasz. –ja, csináltak rólam pár képet, nem fontos.


Most búvárkodik. Ez is egy gyerekkori álma,és már ezt is elég profi szintem műveli.
Thaiföld








Ősszel vett egy krosszmotort,megszerelte, kipofozta, és tavasszal motorozni fog. A barátja azt mondta,hogy fogadjunk ebben is profi leszel.:) Hát nem tudom,de képes rá.:)
Ez is gyerekkori álom. Azért azt tudni kell,hogy ő egy kos-vízöntő és ezért ez a sok extrém sport.



 




Szaúd-Arábia 2011.Juli.14-től

Abu Dhabi Ferrari world
Abu Dhabi. Ferrari world 2012-2013
2023. Új szerelem. Jött a hajózás
Hajós kapitány lett








3 megjegyzés:

  1. Pogi üzenete : valósítsd meg az álmaid

    VálaszTörlés
  2. Van egy történet,ami arról szól,hogy a békák versenyeznek,hogy ki tud hamarabb felfutni a hegyre. Elindul a verseny,a nézők eleinte szurkolnak,de aztán elkezdik mondogatni,á nem sikerül nekik,túl nagy a táv,nagyon magas a hegy,ezt lehetetlen megcsinálni.A békák sorra feladják,csak egy béka ért a célba,aki süket volt. Ö nem hallotta,azt hogy lehetetlen,csak a célra figyelt.

    VálaszTörlés
  3. <3
    inspiráló a Fiad, de Te is Judit, mert szuper édesanyja vagy:) és nem korlátoztad őt!
    Puszi:)
    Viki

    VálaszTörlés

Érezd jól magad!