Üdvözöllek az oldalamon!

A kulcs a
szeretet frekvencia

2011. július 23., szombat

Ki a felelős a gyógyulásodért?

1 megjegyzés:

  1. Ezt írtam ma be az esettanulmány oldalra.
    Azért másolom be ide,hogy lássátok,hogy mennyire működik a faster eft,és hogy kedvet kapjatok hozzá.:)

    Szia Kati!
    Képzeld pénzt hozott a postás,magánnyugdíj,álmomban nem gondoltam, tegnap kaptam egy megrendelést,és a múltkor a 15000 ft.os telefon feltöltés,ja és a csodás ruhák.
    Nagyon működik,semmi más technika nem működik ilyen gyorsan és hatékonyan. Azt hiszem másfél hete kezdtem a faster eft.t használni.
    Ma pont megint a cicás videót néztem,és átköltöttem egy kicsit a szöveget,hogy folyamatosan kegyetlen vagyok magammal,és gátolom a jólétemet,nem engedem be a pénzt az életembe,és pont úgy kegyetlenkedek magammal ahogy otthon azt anyám tette,és már gyerekkorom óta gyakorlom ezt,és nagyon jól csinálom,de most elengedem.és persze sírtam rendesen,erre csöngetett a postás,és hozta a pénzt. Elég vicces volt,mert ajtót nyitottam,könnyes szemmel, semmi köszönés,hanem,/mert láttam a rózsaszínű utalványt a kezében/ mit hozott,pénzt? Jaj de jó,éppen most oldottam fel,hogy nem jön a pénz,és tessék működött,mert itt van. Erre jót nevettünk. Szerintem ez egy olyan szép emlék,hogy mindig eszembe fog jutni. Merthogy velem örült,főleg,hogy jó nagy borravalót is kapott,mert,hogy nekem van miből adni.
    Nem tudok eléggé hálás lenni neked,hogy lefordítod ezeket a videókat,és hát én tőled hallottam erről először. Nagyon köszönöm! Ez most annyira hiteles.
    Legyen nagyon szép napod!

    VálaszTörlés

Érezd jól magad!