Üdvözöllek az oldalamon!

A kulcs a
szeretet frekvencia

2011. november 18., péntek

A szeretet ereje

Csodájára jár a világ az amerikai ikerpárnak, akik inkubátorban töltötték életük első heteit. Mindkét kislány, Brielle és Kyrie is 12 héttel a kiírt időpont előtt jött a világra a Massachusettes állam-beli Westminsterben - intenzív ellátásra szorultak, és először két külön inkubátorba helyezték őket.
Kyrie szépen gyarapodni kezdett és szíve állapota is stabilizálódott. Ám Brielle nem volt ennyire jól - problémája volt a légzéssel, a szívével és egyéb gondok is adódtak nála. Az orvosok nem remélték, hogy életben marad.
Brielle és Kyrie - Fotó: awesomeworldever.blogspot.com
A rájuk vigyázó nővér mindent megpróbált, hogy segítsen a kislányon, de eredménytelennek tűnt a dolog. Végül, a kórházi szabályzatot megszegve elhatározta, hogy egy inkubátorba rakja a babákat.
Otthagyta az ikreket, hadd aludjanak - majd amikor visszatért, nem hitt a szemének: Kyrie kezecskéje ráfonódott Brielle-re, átölelte őt. A megdöbbent nővér mindenkit odahívott, hogy ezt látniuk kell.
S ahogyan Brielle közelebb került a testvéréhez, Kyrie védelmező ölelésében a kislány szívverése és légzése is stabilizálódott, nem sokkal később állapota normálisnak volt mondható!
Úgy tűnik, az ikrek egymást erősítették és tartották életben.
A hihetetlennek tűnő történetnek hatása volt: az emberek még inkább hinni kezdtek a szeretet és az ölelés erejében. Amerikában ettől kezdve a koraszülöttek ellátásának mikéntje is változásnak indult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érezd jól magad!